7 Aralık 2013 Cumartesi

Çantamin içinde ne var vol1

 Merhaba arkadaslar..Nasılsınız:) Bu aralar çantamın icinde ne var videolarna merak saldim :) hazır merakım bu yöndeyken bende bununla ilgili bir post hazırlmak istedim..Günlük olarak kullandigim çantamda şemsiyem gözlügüm ( malum izmirin havas degisken ikiside ayni gun lazim olabiliyor) ve klasik seyler cüzdan mendil anahtar kentkartim ve minik ihtiyaç cüzdanim.. çok enteresan bir set yok ama benim çantam bu sekilde:) umarim begenmisinizdir.. sevgiler..Tuğba..

2 yorum:

  1. Ben cüzdan boyu bir çantanın içine ıslak mendil,normal mendil,ağrı kesici,küçük el kremi,dudak balmı,kalem ve not defteri koyuyorum.çünkü çok sık çanta değiştiriyorum ve ayrı ayrı koymak zor oluyor.o mini çantayı normal çantama koyuyorum banada sadece cüzdan,gözlük ve anahtar koymak kalıyor.artık elimi çantaya soktuğumda her istediğimi rahatça buluyorum.malum tlflar artık çantada değil elde:))

    YanıtlaSil
  2. Haklisiniz:)telefonlar artik elde.. dediginiz gibi bende minik ihtiyaclar bi kucuk cantada toplamayi tercih ediyorum cok sık canta degistren biri degilim fakat bu sekilde pratik oluyor..yorumunuz icin tesekkur ederim blogumda sizi daha sık görmek isterim..

    YanıtlaSil